Wat kost een pretecho?

Wij streven ernaar om voor iedereen toegankelijk te zijn. Wij bieden, zowel voor onze eigen zwangeren als voor zwangeren van andere praktijken, pretecho’s aan. Om de toegankelijk te kunnen waarborgen proberen wij onze pretecho’s voor scherpe prijzen aan te bieden.

Prijzen vanaf 1 januari 2019

Wel of niet zwanger?* Vroege echo rond 7-8 weken 30 euro

2D echo* Gehele zwangerschap 40 euro

Geslachtsbepaling** Vanaf 15 weken 50 euro

3-4D echo* 26-30 weken 75 euro
(indien een revisie wenselijk is, is dat mogelijk voor 25 euro)

Gynaecologische echo* Bijv. spiraal controle via ha 30 euro

* Deze prijzen zijn inclusief foto’s en exclusief USB

USB memory stick 10 euro

In verband met onze echo apparatuur, kunnen wij geen eigen USB’s aannemen.

** Cliënten van de verloskundepraktijk krijgen 10 euro korting op de geslachtsbepaling. De prijs is inclusief foto’s en exclusief USB.

Wat je moet realiseren

Jullie baby is de hoofdrolspeler, hij of zij bepaald wat wij wel of niet te zien krijgen op een pretecho. Als de baby er niet gunstig voor ligt of het beeld wordt verstoord door bijvoorbeeld een navelstreng, kan het lastig zijn om het gezichtje of het geslacht in beeld te krijgen. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen wij dus niet garanderen dat jullie baby gaat poseren als een fotomodel.

Wij zullen uiteraard onze uiterste best doen om zo mooi mogelijke plaatjes of filmpjes te maken. We zullen de pret voor zowel jij als zwangere en jouw partner, maar ook zeker voor de baby waarborgen. Op onze website echocentrumvelsen.nl vind je meer informatie en pretecho afbeeldingen.

Echocentrum Velsen

Telefoon 023 5201205      E-mail verloskunde@velserbroek.info