Onze lactatiekundige

Even voorstellen

MarielleMijn naam is Mariëlle Holleman-Zweers en de meeste van jullie zullen mij kennen als verloskundige bij deze praktijk. Naast verloskundige heb ik mij gespecialiseerd als lactatiekundige. Ik heb ook de nodige praktijkervaring als borstvoedende mama. Wil je meer over mij weten? Kijk dan bij: Wie zijn wij?

Waarom een lactatiekundige?

Soms verloopt de borstvoeding niet zoals je had verwacht of gehoopt. Je krijgt bijvoorbeeld je productie niet op gang, je hebt te veel productie of je kindje wil niet aan de borst drinken. Dan kan het nuttig zijn om een lactatiekundige in te schakelen. Ik zal dan proberen je zo goed mogelijk te helpen bij je hulpvraag.

Soorten consulten

Tijdens de zwangerschap: Heb je vragen over borstvoeding, wil je je graag goed voorbereiden op de borstvoedingsperiode of twijfel je nog of je borstvoeding wilt gaan geven (misschien wel doordat je vorige borstvoedingservaring is tegen gevallen) dan kun je terecht op mijn borstvoedingsspreekuur.

Na de bevalling (zolang als dat je borstvoeding geeft): Heb je problemen met de borstvoeding of vragen over bijvoorbeeld kolven, borstvoeding afbouwen in verband met werk of vast voedsel, dan kun je een consult aanvragen. Mijn advies is een consult aan huis, zodat ik jou en je kindje tijdens een borstvoedingsmoment kan observeren en zo het beste kan helpen.

Tarieven

Afspraak op borstvoedingsspreekuur (20 min) €20,-
1e consult aan huis (60-90 min) €50,-
2e consult aan huis (indien nodig. 60 min) €25,-
Telefonisch consult/consult per email €20,-
Telefonische nazorg na een consult aan huis Gratis

* De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de kosten voor een lactatiekundige. Controleer bij je zorgverzekering hoeveel lactatiekundige zorg je vergoedt krijgt.

Verloskundigcentrum Velsen e.o.

Telefoon 023 5201205      E-mail verloskunde@velserbroek.info