Eigen echopraktijk

Medische echo’s, pretecho’s en spoed echo’s zijn mogelijk.
Ervaar het contact met jouw baby.

Echocentrum Velsen

Wat is een verloskundigcentrum zonder een echopraktijk? Bij ons centrum kun je terecht voor alle 1e lijns echo’s. Deze echo’s worden uitgevoerd op dezelfde locatie als de verloskundigenpraktijk in het gezondheidscentrum in Velserbroek. 


Wij bieden tevens ook op eigen verzoek echo’s en pretecho’s aan voor zowel onze eigen zwangeren als zwangeren van andere praktijken. Voor uitgebreide informatie, zie onze website echocentrumvelsen.nl.

Pretecho’s

In ons echocentrum verzorgen wij medische echo’s en ook pretecho’s tijdens jouw zwangerschap.

Wat is echoscopie?

Echoscopie is een techniek waarmee organen in het lichaam zichtbaar worden gemaakt. Een andere naam voor echoscopie is ultrageluidonderzoek. Ultrageluid bestaat uit hoogfrequente geluidsgolven die door een transducer worden uitgezonden, de inwendige organen kaatsen deze geluidsgolven terug en worden dan zichtbaar op het scherm, de monitor.

Echoscopie wordt al meer dan 25 jaar op grote schaal toegepast. Tot nu toe zijn er in de praktijk geen nadelige gevolgen of schadelijke effecten naar voren gekomen. Een garantie dat onbekende, ongewenste effecten nooit zullen optreden is niet te geven.

Wil je graag een echo laten maken?
Laat ons weten welke echo je wenst en wanneer de afspraak voor jou kan plaatsvinden.

Contact

085 0797080 Praktijk
085 0797082 Spoed
 
info@verloskundigcentrumvelsen.nl

Locaties Praktijk

Locatie Velserbroek
Locatie IJmuiden I
Locatie IJmuiden II
Locatie Santpoort

Aanmelden

Meld online je zwangerschap bij onze praktijk aan.

Privacyverklaring
Cookiebeleid