Verloskundige Velserbroek

Rust, tijd en aandacht voor jou en jouw zwangerschap. Dat vind je bij verloskundige praktijk in Velserbroek. Een hecht team van zes vaste verloskundigen biedt de beste zorg voor jou en je kindje. Handig om te weten: in Velserbroek hebben we ook ons eigen echocentrum!

verloskundige praktijk Velserbroek

Onze verloskundige praktijk in Velserbroek

Je vindt onze verloskundige praktijk aan de Aletta Jacobstraat 200 – 220 in Velserbroek. Hier hebben vier dagen per week spreekuur. Tijdens je zwangerschap ontmoet je alle verloskundigen wel een keer. Dat is prettig, want dan weet je wie er zorgt voor jou en voor je kindje. Heb je tussendoor een vraag? Dan kun je bellen met onze assistente op het nummer 085-0797080. Een e-mail sturen kan ook. Mail je vraag dan naar info@verloskundigcentrumvelsen.nl.

Echocentrum Velserbroek

In onze verloskundige praktijk in Velserbroek hebben we ook ons eigen echocentrum. Hier maken we zowel hoogkwalitatieve medische echo’s als pretecho’s. Het is altijd een intiem moment om zó dicht bij je kindje te komen. Onze drie vaste echoscopistes maken met persoonlijke aandacht van iedere echo een bijzondere ervaring. Dat het echocentrum zich in onze eigen verloskundige praktijk bevindt, maakt het nog eens extra persoonlijk.

Wanneer verloskundige in Velserbroek bellen?

Ben je zwanger en op zoek naar een verloskundige in Velserbroek? Zodra je weet dat je zwanger bent kun je ons bellen voor een afspraak. Dan doen we de eerste controle en bespreken we het verloop van je zwangerschap. 

Hoofdlocatie
Velserbroek

Aletta Jacobstraat 200 – 220
1991 PW Velserbroek

Route »

Locaties IJmuiden

Kennemerlaan 80 en
Scheldestraat 101

Meer info »

Locatie Santpoort

Burg. Weertsplantsoen 108
2071 PK Santpoort-Noord

Meer info »

Neem contact met ons op en we helpen je graag. Wij kijken ernaar uit om je in deze bijzondere periode te mogen begeleiden.

Contact

085 0797080 Praktijk
085 0797082 Spoed
 
info@verloskundigcentrumvelsen.nl

Locaties Praktijk

Locatie Velserbroek
Locatie IJmuiden I
Locatie IJmuiden II
Locatie Santpoort

Aanmelden

Meld online je zwangerschap bij onze praktijk aan.

Privacyverklaring
Cookiebeleid