Verloskundige IJmuiden

Bij onze verloskundige praktijk in IJmuiden krijg je de beste professionele zorg én tijd en aandacht. Want dat is wat we belangrijk vinden: jou goed en persoonlijk begeleiden tijdens je zwangerschap. Een hecht team van zes vaste verloskundigen is er voor jou, tijdens deze spannende tijd.

verloskundige praktijk IJmuiden

Hier vind je verloskundige praktijk IJmuiden

In IJmuiden houden we op twee verschillende locaties spreekuur. Zo is er altijd een verloskundige praktijk bij jou in de buurt! De ene locatie vind je aan de Kennemerlaan 80, in hetzelfde pand als Apotheek Lederboer. De andere locatie zit op Scheldestraat 101, bij Huisartsenpraktijk Faber & Falke.
Hier staan we vier dagen per week voor je klaar op ons spreekuur. Op de consulten maak je kennis met alle verloskundigen. Zo heb je tijdens je bevalling altijd een bekend gezicht.

Andere locaties van onze verloskundige praktijk

Naast onze praktijk in IJmuiden, houden onze verloskundigen ook spreekuur op onze locaties in Velserbroek en Santpoort. Ook hier kun je terecht voor een afspraak, mochten de tijdstippen voor een afspraak je daar beter uitkomen.

Ons eigen echocentrum

Goed om te weten: onze verloskundige praktijk heeft een eigen echocentrum! Dat is makkelijk, want zo heb je alle zorg rond je zwangerschap bij één praktijk. Dit echocentrum bevindt zich in Velserbroek, op tien minuten rijden van de praktijken in IJmuiden. Hier maken onze drie vaste echoscopistes zowel hoogkwalitatieve medische echo’s als pretecho’s. Zij nemen graag alle tijd voor je, want je kindje zien op de echo is altijd weer een bijzonder en intiem moment.

Wanneer verloskundige in IJmuiden bellen?

Ben je zwanger en wil je je aanmelden bij een verloskundige in IJmuiden? Zodra je weet dat je zwanger bent kun je ons bellen voor een afspraak. Een verwijzing van je huisarts is hiervoor niet nodig. Tijdens het eerste consult maken we kennis met elkaar en doen we de eerste controles. 

Locatie IJmuiden I

Kennemerlaan 80
1972 ER IJmuiden

Route »

Locatie IJmuiden II

Scheldestraat 101
1972 TL IJmuiden

Route »

Locatie Velserbroek

Aletta Jacobstraat 200 – 220
1991 PW Velserbroek

Meer info »

Locatie Santpoort

Burg. Weertsplantsoen 108
2071 PK Santpoort-Noord

Meer info »

Neem contact met ons op en we helpen je graag. Wij kijken ernaar uit om je in deze bijzondere periode te mogen begeleiden.

Contact

085 0797080 Praktijk
085 0797082 Spoed
 
info@verloskundigcentrumvelsen.nl

Locaties Praktijk

Locatie Velserbroek
Locatie IJmuiden I
Locatie IJmuiden II
Locatie Santpoort

Aanmelden

Meld online je zwangerschap bij onze praktijk aan.

Privacyverklaring
Cookiebeleid