Wie zijn wij?

In 1988 is onze praktijk opgezet in samenwerking met verschillende huisartsen. Inmiddels ontmoeten wij de volgende generatie zwangere vrouwen, de baby’s van toen worden nu zelf moeder en moeders worden oma. Erg bijzonder.

Onze praktijk verwelkomt cliënten uit Velserbroek, IJmuiden, Velsen-Zuid, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Haarlem-Noord en Velsen-Noord. Kortom: iedereen uit de regio Velsen kan zich rechtstreek bij ons aanmelden. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Wij werken in een hecht team met vijf vaste verloskundigen en een verloskundige die op de achtergrond werkt, maar die jullie zeker tegen kunnen komen op het echospreekuur, in de vakantieperiode of aan de telefoon.

Ook werken we nauw samen met Echocentrum Velsen. Echocentrum Velsen is gevestigd op onze hoofdlocatie in Velserbroek, waardoor de samenstelling en samenwerking binnen de praktijk uniek is.

Wij kijken ernaar uit om deze bijzondere periode met jullie door te maken.

Wij stellen ons graag aan jullie voor:

Iboyca Holkenborg

Ik ben Iboyca Holkenborg. Inmiddels ben ik ruim 11 jaar verloskundige in onze praktijk. Ik heb al vele zwangeren en hun partners mogen ontmoeten, begeleid in de zwangerschap en hun zo goed mogelijk voorbereid op de bevalling. Ik doe mijn werk nog steeds elke dag met veel liefde en passie. Zowel de zwangerschap als de bevalling is een prachtig en ook heftig natuurproces waarin heel hard gewerkt moet worden, maar ook het meest intense mooie moment waarop de ontmoeting plaatsvindt van jullie kind! Ik ben moeder van Charlize (2010) en werk naast verloskundige ook als echoscopiste bij Echocentrum Velsen.

BIG-nummer: 19064220703

Tinou Jonker-de Boer

Ik ben Tinou Jonker- de Boer. Sinds 2015 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik vind verloskunde een prachtig vak, waarbij je zwangeren en hun partners op hun meest kwetsbare en ook blije momenten kunt ondersteunen. Ik hoop dat jullie achteraf terugkijken op een fijne zwangerschap, bevalling en kraambed en trots zijn op wat jullie samen bereikt hebben, namelijk een prachtig gezin.

Ik heb een zoon en een dochter, Zeb (2017) en Fem (2019). Naast de kinderen en het werk geniet ik ervan om lekker uit eten te gaan, op het water te zijn en met de hond te wandelen. 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen op het spreekuur en zal met veel liefde voor jullie zorgen.

BIG-nummer: 99919295803

Inger Schram

In 1980 ben ik afgestudeerd en na op meerdere plaatsen, waaronder enige jaren in een ziekenhuis, gewerkt te hebben ben ik in 1990 in deze praktijk begonnen. Na te mogen helpen bij een paar duizend geboortes en vele nachtelijke uren gewerkt te hebben en onderhand bevallingen gedaan te hebben bij dames waarvan ik de moeder nog heb geholpen, is het tijd om het stokje over te geven aan de jonge collega’s. Wel zal ik heel nauw betrokken blijven bij de praktijk, maar op de achtergrond. Jullie kunnen mij tegen komen op de echospreekuren, de gewone spreekuren in de vakantieperiode en aan de telefoon, want helemaal afscheid nemen van dit prachtige vak is nog te vroeg.

BIG-nummer: 19023794903

Cynthia van Pamelen-Hemmer

Ik ben Cynthia Hemmer. Sinds 2014 afgestudeerd als verloskundige. Direct na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij verschillende praktijken. Inmiddels heb ik mijn vaste plek gevonden in deze praktijk.

Ik ben moeder van Seb (aug 2013) en Fenna (nov 2016). Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin en lees ik graag. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden bij wat jullie nodig hebben.

BIG-nummer: 99064563103

Marjolein Kuijpers

Mijn naam is Marjolein Kuijpers. Na waargenomen te hebben bij verschillende grote en kleine praktijken, heb ik een vast plekje gevonden in dit leuke, gezellige team. Mijn studie heb ik gevolgd in België en naast het verloskunde diploma, ben ik in het bezit van mij hbo-verpleegkundige diploma.
Als kind was ik altijd geïnteresseerd in de medische wereld, vanaf mijn 17e wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Wat een prachtig vak! Ik geniet dagelijks van de bijzondere momenten waar ik deel uit van mag maken. ’s Nachts kun jij mij zeker wakker bellen voor een mooie bevalling.

Een optimale en prettige ervaring van jouw/jullie zwangerschap, bevalling en kraambed vind ik erg belangrijk. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, tot snel!

BIG-nummer: 39924755803

Lotte Zilver

Ik ben Lotte Zilver. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in de omgeving van Amsterdam en Haarlem. Eind 2018 ben ik voor deze praktijk komen werken.
Verloskunde heeft mij van kleins af aan al aangetrokken en blijft voor mij een prachtig beroep. Niet wetende hoe de dag gaat verlopen en wie ik die dag mogelijk ga ontmoeten, vind ik het leukste aan het beroep. Naast het werk houdt ik ervan om leuke dingen te doen met familie/vrienden, te lezen en te haken.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

BIG-nummer: 19923386403

Verloskundig centrum Velsen e.o.

Telefoon 023 5201205      E-mail verloskunde@velserbroek.info