Verloskundige Santpoort

Woon je in Santpoort en zoek je een verloskundige dicht bij huis? In onze verloskundige praktijk krijg je persoonlijke en professionele zorg bij jou om de hoek! Ons team van zes vaste verloskundigen is er voor jou tijdens je zwangerschap, je bevalling en het kraambed.

verloskundige praktijk Santpoort

Locatie van verloskundige praktijk Santpoort

Je vindt onze verloskundige praktijk aan het Burg. Weertsplantsoen 108 in Santpoort. Hier houden onze verloskundigen om de beurt spreekuur. Op die manier ontmoet je ons allemaal een keer. Zo weet je altijd wie er bij je komt en voor je zorgt. En wij willen jou ook graag leren kennen, want we willen je graag op een persoonlijke manier begeleiden tijdens je zwangerschap. Daarom hebben we tijd en aandacht voor je tijdens de consulten.

Andere locaties van onze verloskundige praktijk

Als het jou beter uitkomt om op een andere dag of op een andere locatie een afspraak te maken, dan ben je ook van harte welkom in onze praktijken in Velserbroek en IJmuiden. In IJmuiden hebben we zelfs twee locaties. Zo kun je vier dagen per week bij ons terecht op het spreekuur. Wel zo gemakkelijk.

Een echo laten maken

Gedurende je zwangerschap heb je de mogelijkheid om drie echo’s te laten maken: een termijnecho (rond de 10 a 12 weken zwangerschap), 13 weken echo en een 20-weken echo. Deze krijg je standaard aangeboden. Ook hiervoor hoef je niet ver weg, want onze verloskundige praktijk heeft een eigen echocentrum in Velserbroek. Hier kun je terecht voor zowel de hiervoor genoemde medische echo’s als voor pretecho’s. Je kindje zien is elke keer weer een bijzondere belevenis!

Wanneer verloskundige in Santpoort bellen?

Ben je zwanger en wil je je inschrijven bij onze verloskundige praktijk in Santpoort? Neem dan contact met ons op voor een eerste afspraak met de verloskundige. Tijdens dit uitgebreide eerste consult maken we kennis met elkaar en doen we de eerste controles. Je kunt ook een afspraak maken als je vragen hebt over zwanger worden of juist over anticonceptie. Dit kan zonder verwijzing van je huisarts.

Locatie Santpoort

Burg. Weertsplantsoen 108
2071 PK Santpoort-Noord

Route »

Locatie Velserbroek

Aletta Jacobstraat 200 – 220
1991 PW Velserbroek

Meer info »

Locaties IJmuiden

Kennemerlaan 80 en
Scheldestraat 101

Meer info »

Neem contact met ons op en we helpen je graag. Wij kijken ernaar uit om je in deze bijzondere periode te mogen begeleiden.

Contact

085 0797080 Praktijk
085 0797082 Spoed
 
info@verloskundigcentrumvelsen.nl

Locaties Praktijk

Locatie Velserbroek
Locatie IJmuiden I
Locatie IJmuiden II
Locatie Santpoort

Aanmelden

Meld online je zwangerschap bij onze praktijk aan.

Privacyverklaring
Cookiebeleid